2016. szeptember 10., szombat

Optimális szöveg: sör, sms, télikert

sör, tömeges sms optimalizálás
Mobil és sör a téliker asztalán. Küldj sms-t!
Minden szöveg annyit ér - a marketing területén legalábbis -, amennyi hasznos információ van benne. Ez áll a szöveg célközönségét illetően is, de érvényes az internetes világban történő láthatóság vonatkozásában is. Ha például sör eladást akarunk ajánlani egy weboldalon, akkor a sörrel kapcsolatos minél több ismeretet közölni kell. Ezt persze nem mindenki olvassa végig. De ha mégis: informálódhasson.

Ugyanígy, ha mondjuk mobiltelefonokat kínálunk értékesítésre, netán üzenetküldő szolgáltatást proponálunk, fontos, hogy a tömeges tájékoztatás megfelelő legyen. De egy télikertek gyártását ajánló cég esetében sem elég kiírni a website tetejére: Építtesse be teraszát, rendeljen télikertet - hanem ezzel kapcsolatban minden ismeretet is közölni kell.

És mondottuk: nemcsak a kliensek miatt. A weboldalak akkor válnak láthatóvá az interneten, ha a Googlekereső megtalálja, indexálja és a SERP oldalakon előre sorolja őket. Ha nincsen a honlapon elég infó, ezt nem fogja megtenni. Ugyanis sem a sör minőségét, sem az sms-küldés biztonságát, sem a télikertek üvegének a fényáteresztését nem tudja ellenőrizni, azaz a szolgáltatásról csakis a cég weboldalának tartalma alapján ítélhet. Ezt a szövegtartalmat megfelelően kialakítani pedig a webmester dolga, de a webmesterek egyáltalán nem értenek a keresőoptimalizáláshoz, így előbb SEO-tanácsadásra van szükségük. Az optimalizáló szakembernek pedig a tárgyhoz kell valamelyest értenie az eredményes munkához, ismernie kell a sör márkákat, a mobilkommunikáció alapjait és a télikertek energiagazdálkodását befolyásoló üvegházhatást is. Tudását például ezekről a webhelyekről szerezheti.
  • tömeges információk az online sms küldés marketingjéről 
  • a SEO-szakértő szerint fontos az optimális, azaz googleoptimalizált szöveg elhelyezése búzasör, tömeges sms küldés és télikert építés témában 
  • ingyen sör, télikert gyártás és terasz beépítés, tömeges sms kampány, weboldal optimalizálás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése