2016. március 12., szombat

Sörivás a Télikertben

Arvisura letöltése a karib térségben

Karibi hangulat a kupola alatt

A karib térségben A Télikert Söröző a kedvenc iddogáló helyem lakásunk közelében. Csak belépek és máris karibi hangulatban találom magam a pálmafák alatt. Amit itt a képen láttok, az a kedvenc helyemen belüli kedvenc sarkom, ahol oly jólesik üldögélni. A kiszolgálás nem túl gyors, de ha az ember nem feleseket akar gyorsan belökni, hanem jófajta serital mellett meditálni - akkor ideális. Itt szoktam a legjobb Arvisurákat letölteni a torkomon.

Teraszbeépítés - kupolatető


A télikertes megoldás teraszbeépítéssel jött létre. A Pub eredetileg nyitott kerthelyiségében előbb egy placc épült, teraszféleség, aztán előbb fedelet húztak fölé, de az úgy eléggé snasszul nézett ki. Jött az ötlet és gyönyörű kupola épült a télikert jellegűen utóbb berendezett rész fölé. << a Caribi Pub díszévé vált ez a létesítmény. És még a helyben főzött speciális házi sör is iható. Illetve hát persze csak ironizálok. A ser kitűnő ebben a sörözőben, de rendes pubhoz illően van konyha is és az sem utolsó. Épp csak soha nem vagyok éhes. Szomjas annál inkább. Még téli napokon is, amikor külön élvezet a trópusi hangulatú pálmakertben söröket fogyasztani.

télikert söröző - kupola
Karibi télikert kialakítása kupolatetővel - Caribi Pub - téli sörkert

Téli sörivás a kupolás télikertben. A Télikert Söröző a Caribi Pub dísze, amióta megépült és én is tömegesen látogatom. Kupolatetős télikert építés és gyártás - sörivás a téli kertben - pálma ház, fedett téli sörkert, pub. Olvass többet a budapesti télikertek marketing-előnyeiről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése